JCI Skive

JCI Skive er en lokal underafdeling af Junior Chamber International Danmark. Den overordnede vision for JCI Danmark  er at udvikle fremtidens ledere igennem personlig lederudvikling. Give  fremtidens ledere mulighed for at udvikle de lederevner, det fællesskab, den  sociale ansvarlighed og de forretningsmæssige muligheder, som er nødvendige for  at skabe positive forandringer.

Igennem JCI Danmark tilbydes medlemmerne  adgang til de bedste udviklingsprogrammer på uddannelses- og ledelsesområdet i  samarbejde med førende virksomheder og institutter. Derudover arbejder JCI  Danmark nationalt og internationalt for at udvikle den menneskelige  internationale forståelse, skabe stærkere fællesskab og øge forståelsen mellem lande  og kulturer. Dette sker bl.a. gennem engagement i samfundsprojekter. Sidst men  ikke mindst er JCI et forum hvor medlemmerne kan styrke deres forretningsmæssige muligheder og karriere.

JCI Skive består i dag af ca. 20  medlemmer, der alle har både privat og erhvervsmæssig tilknytning til  lokalområdet med vidt forskellig erhvervsmæssig baggrund.
Medlemmerne kommer fra forskellige brancher og omfatter såvel private som  offentlige lønmodtagere samt selvstændige erhvervsdrivende. Fælles for alle  medlemmer er ønsket om en aktiv fritid i samspil med andre.